0
i varukorgen
  GÅ TILL KASSAN till kassan

PORTHOLIC PORTHILIC Sport Armband iPhonePORTHOLIC PORTHILIC Sport Armband iPhone
PORTHOLIC PORTHILIC Sport Armband iPhone
Pris: 70 kr inkl moms
Cirkapris frakt: 51 kr + 1 kr = 52 kr
Denna vara kan samfraktas (Den fasta fraktkostnaden ökar ej).


PORTHILIC Vattentät Sports Armband iPhone, Android livstidsgaranti - Med nyckelhållare, kabelfack, korthållare för iPhone 7/6 / 6S, Galaxy S7 / S6 / S5, iPhone 5 / 5S / SE upp till 5,1 inches (Svart)

Produktbeskrivning:

  • Produkten är lämplig för iPhone7 väl med både flash-kontakt och Home-knappen. Om den inte gör det, kontakta oss snart! gjort för sporten - detta armband är din bästa kompis som passar in i en helt ny värld av sport. Det skyddar och håller telefonen när du tränar. Med en HD-transparent PVC filter för att dra full samverkan med telefonen när som helst, var som helst.
  • Högkvalitativt material - Armbandet är gjord av Lycra och neopren, som erbjuder följande egenskaper: mjuk, svett-resistenta och andas, lätta och fina, absorberande och vibrationstålig, luktfria och miljövänliga. Det är töjbart, böjbar och vikbar. Således är det ett idealiskt och bekväm att bära erfarenhet.
  • Triple Weld - Först av allt, som omfattar den utvidgade trasa kvittot; tråden för huvudet Högre porten är mindre; ett ytterligare materialskikt filtrerar svetsning. I allmänhet är syftet med svetsstyrkan uppnås genom att minimera posten sätt av svett.
  • Humaniserad design och ergonomisk teknik - Tvåvägs justerbar kardborreband passar alla arm storlek 9-14,5. Det finns en nyckelhållare hjälper dig mitzutragen dina nycklar och en reflekterande rand gör dig synlig i mörkret. I den inbyggda korthållare på baksidan av dina kort, såsom Visakort match. Allt är snyggt och lätt att nå.
  • Garanterat lång livslängd och bra service - alla armband i vårt företag tillverkade av material med hög kvalitet och har en livstidsgaranti och vår underbara kundservice. Du njuta av en glad shoppingupplevelse.

Tillverkarens modellnr: AB001

Streckkod (EAN): 0611801557770

Paketets vikt: 59 g

Ställ en fråga om produkten

PORTHOLIC PORTHILIC Sport Armband iPhone


Relaterade produkter