0
i varukorgen
  GÅ TILL KASSAN till kassan

Välkommen till den billigaste e-handeln för verktyg, inredning, hem och trädgård. Spara pengar, bo bättre! Hur kan det vara så billigt? Bygg & Verktyg är en sökmotor för att hitta varor i Amazons tyska butik och möjliggör att du kan söka på Svenska. Du handlar fortfarande av Amazon så priserna är samma som på Amazon.de och garanti samt returrätt gäller som vanligt. Amazon är världens största e-handelsföretag och har en omsättning på 130 miljarder per kvartal (se DN.se). Du är garanterad att få beställda varor via A-to-z Safe Buying Guarantee Protection.

I Tyskland gäller samma standarder som i Sverige och därför passar exempelvis elkontakter. Sortimentet består av miljontals artiklar och du hittar både högsta kvalitet så väl som billigare alternativ, allt till bra pris. Returrätten är upp till 30 dagar. Företag har möjlighet att dra av momsen (gäller varor där det står Leverantör: Amazon EU S.a.r.L.) eller att köpa momsfritt. Läs mer om momsinformation för företag.

OBS! Nu finns expressbeställning som alternativ. Leverans på cirka 2 dagar.
Frakten kostar cirka 70 kronor (i fast avgift per order, flera varor som skickas av Amazon EU S.a.r.L. = billig frakt) + 12 kronor/kg och tar normalt 5-7 dagar (även i de fall frakten anges till 7-21 dagar). Varor som ej skickas av "Amazon EU S.a.r.L." har andra fraktpriser, ibland är det billigare och ibland dyrare, ibland är frakten gratis. Det framgår alltid klart och tydligt hur mycket totalpriset blir innan du godkänner beställningen.


Se även: vanliga frågor.

Kontakta oss


E-post: info@byggochverktyg.se
Telefon (ej beställning): 08-551 159 00
Adress:
Strömkarlsgränd 12
192 75, Sollentuna
Erik Stensmo
VD
0733-759752


Denna e-handel drivs av Gnistra AB (org.nr. 556582-2342), men juridiskt sett handlar du av Amazon.de, som är garant för varorna (se A-to-z Safe Buying Guarantee Protection). Det vi tillför är att vi hjälper dig att hitta de varor du vill köpa och dessutom hjälper vi dig i fall något mot förmodan går fel, helt utan extra kostnad.

Gnistra är en partner till Amazon. Läs mer om Partners och Merchants Här.

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel.