0
i varukorgen
  GÅ TILL KASSAN till kassan

Instruktioner för manuellt val av leverantör
Håll denna flik öppen, i fall du behöver hjälp under betalningsproceduren.


För populära varor finns det ofta många leverantörer och frakten till Sverige kan skilja sig avsevärt mellan olika leverantörer. Dessutom kan de flesta varor där det står att de ej levereras till Sverige (varan levereras ej till den valda adressen) köpas på detta sätt. Det förutsätts att du har konto på Amazon och är inloggad, men instruktionen är användbar även om du inte har konto.


Obs! Amazon garanterar varor även ifrån tredjepartsleverantörer. Du behöver inte vara orolig då du köper från en annan leverantör. Se A-to-z Safe Buying Guarantee Protection.

Klicka på "Fortsätt".


Klicka på "In English - Beta NEW!" OBS! Denna funktion är inte ännu tillgänglig från mobila enheter


Klicka på "Weiter" .


Klicka på länken till produkten

Klicka på länken under "Other Sellers on Amazon"

Välj vilken leverantör du vill köpa ifrån

Ta bort produkten från den den leverantör du ej vill köpa ifrån.

Klicka i fältet under "Proceed to Checkout" för att beräkna fraktpriset (kräver att du har konto och är inloggad, annars vet inte Amazon att du vill få leverans till Sverige). Upprepa proceduren tills du är nöjd, klicka på "Proceed to Checkout". Om ingen leverantör levererar varan, kan du kontakta en av leverantörerna och fråga om de ändå kan leverera varan.

Välj "I am a returning customer, and my password is:" och mata in e-post och lösenord som du använder på Amazon. Klicka på "Sign in using our secure server".


Välj adressen som du vill skicka till. Klicka på "Deliver to this address"."


Om varan säljs av Amazon.de (Amazon EU S.a.r.L.), som är momsregistrerade i Sverige, räknas priset för din vara om, tysk moms (19 %) tas bort och svensk moms (25 %) läggs på (denna moms är avdragsgill). Priset ökar alltså med drygt 5 %. Om priset inte ökar i detta steg (leverantören är ej momsregisterad i Sverige), debiteras tysk moms (eller ingen moms om du anger VAT-nummer här). I exemplet nedan ökade priset från € 24,37 till € 25,60. Som privatperson tjänar du på att betala tysk moms eftersom den är lägre.

Välj ett fraktsätt. Ofta går frakten snabbare än vad Amazon anger. Om du inte har båttom väljer du: "Standard Shipping", alternativet med längst leveranstid. Klicka på "Continue".

Välj vilket kreditkort du vill debitera. Om du får upp en ruta enligt nedan, ange kreditkortsnumret igen och klicka på "comfirm card". Om du får upp val av valuta, välj EUR (Euro), vilket är det billigaste alternativet. Klicka slutligen på "Continue".

Totalsumman är inklusive alla avgifter och skatter. Välj "Place your order" för att genomföra din beställning.

Din beställning är genomförd. Du ser ditt ordernummer. Vidare får du orderbekräftelse per e-post. Ett SMS skickas (om du angett mobilnummer) när varorna finns att hämta på ditt postkontor. Kvitto levereras tillsammans med varorna.